A4A Rivolta Savioni Architetti

"Secret Garden" Installation
Patrizia Pepe

Milan, Patrizia Pepe stores - April 2011

The interpretation of the concept of the brand's new jewellery collection inspired by an ecological mood. A high impact setting for the shops in via Manzoni and via Brera with an installation that enhances the concept of the new jewellery collection: a Secret Garden where flowers, stalks and insects of various sizes, from macro to tiny, blend with the brand's fashions and accessories. The store design takes shape by using a reinvented material like cardboard, combining lightness with poetry.






To complete the project, flies and butterflies are also transformed into miniatures in cardboard, give-aways from the collection for the clients of the stores.

download the press release

photos Vera Cannone